Als je voor het eerst inlogt of inlogt nadat je lange tijd niet meer op de site bent geweest, kan er een foutmelding verschijnen dat je geen rechten hebt om een evenement of groep toe te voegen.
Dit los je gemakkelijk op door opnieuw in te loggen. Over het algemeen verdwijnt dan de foutmelding en kun je groepen en evenementen gaan toevoegen.